maanantai 11. marraskuuta 2013

Musta näkyy, yllätys yllätys

Tämä nauha näkyy
Musta imago ei kärsi kun pukee mustan BLACK -heijastavan hihanauhan

Huopakaupan uutuus on tässä. Käsintehty heijastava hihanauha.

Tämän idea lähti liikkeellä naapurin pyöräilijästä. Näin pimeässä vain valkoiset (no vaaleat :) ) kasvot. Yllä oli musta ulkoilupuku. Pyörä oli musta ja ilta oli musta. Huh, kun säikähdin. Näin vielä samalla reissulla monta samanlaista näkymätöntä.

Päätin, että tämä maailma kaipaa vahvasti heijastavia tuotteita. Muitakin malleja on olemassa, mutta nettikauppaan pääsi vain tämä. Sen verran on opiskelukiireitä ja joulukalenteri-kiireitä. Niitäkin saa samasta Huopakaupasta.

4 kommenttia:

 1. Hyvä ja tarpeellinen idea! Toivottavasti kauppa käy. Meilläkin on tehty heijastimia, mutta enpä ole ehtinyt niitä blogissani esitellä sen enempää kuin muutakaan... Kiirettä riittää.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista Amalia! Viikonloppuna markkinoilla enempi kiinnosti naisten päivämallin heijastava sydän. Se on kaunis katsella päiväaikaan ja hyödyllinen pimeällä. Vaajakosken asemalle la 16.11. 10 - 15 käsityöpuoti Resiinan joulunavajaisiin. Sinne otan nämä mukaan.

  VastaaPoista
 3. Hyvä idea tuo musta heijastin, ei pomppaa niin esille tummista vaatteista.

  VastaaPoista
 4. Laura, ajattelin, että onhan se selkeä imagotappio, jos muuten mustiin pukeutuneella roikkuu keltainen heijastin. Se oli peruste luoda tämä heijastin.

  VastaaPoista