lauantai 4. lokakuuta 2014

Naisille päivämallin heijastin

Ekologisempi vaihtoehto.
VILKKU-heijastimet sopivat laukkuun, hihaan ja vetoketjuun

Tässä on varastoa syksyn heijastinmarkkinoille. VILKKU-heijastin on jo parin vuoden takainen malli, joita yhä kysytään. Näitä olen jo valmistanut liki 200. Jokainen on yksilö. Vaikka kuinka yrittäisin, kahta samanlaista ei vaan tahdo syntyä. "Vihdoinkin on naisille heijastin, jota kehtaa käyttää myös päiväsaikaan", virkkoi ensimmäinen asiakas.

Talvella autoreissulla leikkasin isoja ja pieniä sydämiä koko sesongin tarpeiksi. Heinäkuussa nostin ompelukoneen terassin pöydälle ja ompelin heijastinsydämiä. Kesälomareissulla autossa merkkasin näitä pikkukukkia. Silloin oli aikamoinen määrä neuloja ja lankoja sylissä. Kukan keskusta on nimeltään ranskalainen solmu.

Telkkaria katsoessa merkkasin vielä kukkiin varret. TV:n ohjelmia katsoessa pystyy ihan hyvin ompelemaan myös vetoketjuja reunoihin. Harvoin putoaa kärryiltä, ei kyllä milloinkaan.

Jonakin iltana kiinnitän näihin vielä nyörit ja neulat. Sitten ei kun heilumaan!

Monta väriä on vielä kokeilematta. Seuraavaksi valmistuvat perussiniset, harmaa ja tummanharmaa.

Näitä tulee syksyn mittaan nettikauppaani. Sitä ennen voit kysyä sähköpostilla, kts oikealla on linkki.
VILKKU-heijastimien värivalikoima

2 kommenttia:

  1. Tosi nättejä ovat, näitä varmasti kehtaa käyttää jokainen nainen / tyttö! Vähän samantyylisiä olen itsekin tehnyt joskus, tosin ilman tuollaista vetoketjureunusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Amalia. Nämä ovat myös mukavia pikkukäsitöitä mukaan otettaviksi ja vaikka telkkarin ääressä pisteltäviksi.

      Poista